perjantai 6. joulukuuta 2013

Suomalaista Vasilinsaarella, Hotel Palace Bridge ja Hese

Suomen itsenäisyyspäivänä sopii julkaistavaksi teksti, jossa on tietysti jotain suomalaista. Kirjoitan siis suomalaisesta Sokos-hotellista Palace Bridgestä, joka sijaitsee Pietarissa Vasilinsaarella.Näkymä Pietarin kattojen ylle Vasilinsaarella.
Onni on viileä huone kesäkuumalla.
Onni on huonehintaan sisältyvät vedet kesäkuumalla.
Ja Vasilinsaarella kun olimme, pitihän se pistäytyä laivoja bongaamassa.


Nämä kaverit ovat tuttuja Saimaalta ja kanavasta.


Aika näyttävä näky, kun 200-metrinen risteilyalus vetää käsijarrukäännöksen Nevalla.
Ja itse asiassa, itsenäisyydestä ja suomalaisuudesta puheen ollen, kävimme pehmikset ja ilmapallot Vasilinsaaren Hesestä, heh.

Tekstit saksaksi - WTF? :D
Takaisin kuitenkin hotelliin. Parasta antia hotellissa olivat modernit, viihtyisät huoneet, kylpyläosasto, shampanja-aamiainen sekä ravintola Dans le Noir, josta Matkamittarini kertoo lisää omassa postauksessaan: http://tanjan-matkamittari.blogspot.fi/2013/12/pimeita-kokemuksia-pietarissa-dans-le.html.

Hotelli on siis eittämättä varsin hyvä, mutta sijainnissa on toivomista. Risteilymatkustajille sijainti on oivallinen siihen nähden, että laiva tulee Vasilinsaarelle. Hotellille ei kuitenkaan keskustasta kovin kätevästi pääse julkisilla, metrokin jättää vartin kävelymatkan päähän. Maanpäällisillä voi taiteilla jonkin matkaa metrolta hotellille kuitenkin.

Silti, sijainti on tämän hotellin miinus - ja toki kalliihko hintakin (ilman erikois- ja pakettitarjouksia). Pelkkä aamiainen maksoi 1100 ruplaa, mutta siihen sitten tosiaan kuului rajoittamaton määrä venäläistä kuohujuomaa. Ja oli aamiainen todella monipuolinen muutenkin.


Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja: