maanantai 14. lokakuuta 2013

Pfannkuchenhaus @ Hannover

Pihvi cayenne-kastikkeella, taustalla pannukakku paikan hengen mukaisesti
Keväisellä Saksan-matkallamme meihin vaikutuksen teki lähikuppilamme Hannoverissa, Pfannkuchenhaus (Calenberger Straße 27, 30169 Hannover, Saksa). Nettisivukin heillä näyttää olevan olemassa, joskaan se ei tällä hetkellä toimi: www.pfannkuchenhaus.de.
(Toim. huom. Siis miun koneella ei toimi, lukijapalautteen perusteella toimii.)

Tarjolla oli nimensä mukaisesti monenlaista pannukakku(vohvelia) tms., suolaista ja makeaa. Listalla oli toki kaikenlaista muutakin salaateista pihveihin.

Tonnikalasalaatti
Ruoka oli rehellistä, kohtuullisen hintaista, hieman erilaista, maukasta, mielenkiintoista. Annokset olivat varmasti riittävän kokoisia isommallekin syöjälle. ;)

Pihviannokseen kuuluva vierussalaatti
Ensimmäisellä kerralla käydessämme söimme ihan kunnon setin, kahdelle riitti enemmän kuin mainiosti yksi alkupala, pääruuat ja yksi jälkiruoka. Tai no, ehkäpä siinäkin oli jo se alkupala liikaa. Toisella kertaa päätimme pistäytyä ihan vaan jälkiruualla, siihenkin yksi pannukakku on oikein riittoisa kahdelle. Tällä toisella kertaa meitä tosin häiritsi, että ravintolassa sain polttaa sisällä. Tokihan tupakoiville ja savuttomille oli omat puolensa, muttei se savu paljon puolia kunnioita. Ensimmäisellä syöntikerralla, joka oli muistaakseni sunnuntai, koko ravintola oli savuton.

Pääruokapannukakku bolognese-kastikkeella

Jälkiruokapannukakku omenasoossilla

Ei kommentteja: