tiistai 10. marraskuuta 2015

A Boutique Hotel Pietarissa

Kun taas on tullut syystä jos toisesta yövyttyä Pietarissa myös hotelleissa, esittelen nyt tässä jälleen yhden:

A Boutique Hotel http://www.ahotelspb.ru/main/

Tarvitsin majoituksen yhdeksi yöksi, ja syyni valita juuri tämä hotelli oli se, että Lappeenrannasta Pietariin ajava Sovavto pysähtyy aivan kulman taakse Italjanskaja-kadulle, joten kävelymatka on aivan minimaalinen.

Ja toki syynä oli myös se, että hinta oli varsin edullinen, hotels.com antoi yön hinnaksi 50 euroa. Tällä kertaa hotellin oma hinta heidän nettisivuillaan oli lähes sama. Usein näin ei kuitenkaan ole, vaan hotellivarausjärjestelmät pystyvät antamaan selvästi edullisemman hinnan.Hotelli sijaitsee aivan Nevskin tuntumassa, vilkasliikenteisen Sadovaja-kadun varressa. Sijanti on siis todella keskeinen.


Hotellihuoneet ovat rakennuksen neljännessä ja viidennessä kerroksessa. Portaita on paljon, hissiä ei ole.


Huoneeni oli Sadovaja-kadulle päin, joka tarkoitti, että liikenteen melu kantautui huoneeseen valitettavasti yötä päivää. Etenkin yöllä heräsin siihen, kun jatkuvasti joku kaahasi kadulla tuhatta ja sataa. Sitten kaivoin korvatulpat ja nukuin loppuyön muuten kohtuullisesti, mitä nyt kokolattiamatto vähän yskitti ja itikat kuppasivat peiton ulkopuolelle jääneen käden kutiavaksi.


Aamupala sisältyi huoneen hintaan. Ihan kohtuullisen hyväksi aamupala osoittautukin vastoin odotuksiani; kaikkea muuta oikeastaan oli, hedelmiä jäin kaipaamaan. Aamupala tarjottiin seisovasta pöydästä. Tarjolla oli jukurttia, paahtoleipää, leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, puuroa, muroja, kananmunaa, nakkeja, munakasta, teetä, mehua, makeita leipomuksia. 

Suosittelisinko hotellia? No, hinta-laatu lienee melko kohdillaan, minulle kyllä kelpasi yhdeksi yöksi - itikat olisivat saaneet kyllä pysyä ulkona. Ja kaikissa huoneissa ei edes ole kokolattiamattoa, sattui vain huono tuuri sen suhteen. Herkkäuniselle tai liikuntarajoitteiselle tämä paikka ei sovi.

P.S. Kuva on myllätystä huoneesta, ja hieman sutta ja sekundaa muutenkin, pahoittelen. Otin kuvat vasta aamukiireessä, koska illalla oli jo myöhä, kun saavuin.

Ei kommentteja: