keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ravintola O! CUBA Pietarissa


Olimme tutustumassa lähemmin "ravintolakatu" ulitsa Rubinsteinaan (metro Vladimirskaja / Dostojevskaja). Ravintolakaduksi Rubinsteinaa voidaan kutsua sillä perusteella, että siellä on ravintola-, baari- ja pubitarjontaa koko kadun pituudelta. Löytynee joka makuun jotakin.

Aloitimme syömällä georgialaisessa kellariravintolassa (Hatsapurnaja) ja sitten jatkoimme jälkiruualle kuubalaiseen ravintolaan O!CUBA:aan.

Kiinnostaa kyllä jälkiruuan lisäksi käydä ihan kunnolla syömässä kyseisessä ravintolassa joku päivä, sillä Kuubassa vuonna 2008 vierailleena ja Kuuban hieman vaatimatonta ruokatarjontaa harmitelleena, haluaisin testata myös riittävistä ja toivoakseni hyvistä raaka-aineista tehtyjä kuubalaisia perinteisiä ruokia.

Patria o muerte
Miljöö oli kiva, tunnelma mainio, musikantit soittelivat tuttuja kuubalaisrytmejä. Osassa ravintolaa myös kuubalaiset sikarit kärysivät ihan kohtuullisesti, joskin Venäjälläkin mm. baaritupakoinnin kieltäminen on vain ajan kysymys...

Jos nyt jotain ihan hitusen vikisen, niin ehkä hieman yläkanttiin oli hinnat laitettu. Mutta hei, elävästä musiikista ei tarvinnut maksaa mitään ekstraa! ;)

Ravintolan nettisivut: http://www.o-cuba.ru/

Ei kommentteja: