perjantai 22. helmikuuta 2013

Ruskij Dvor Viipurissa - viihdyimme!

Koo-Mikon täytetyt alkupalablinit
Tämä oli jo ties mones kerta Viipurin Russkij Dvor -ravintolassa, ja vihdoin sain blogin aikaiseksi. Ollaan syöty Russkij Dvorissa lounasta, päivällistä, illallista, biletetty ja laulettu karaokea illallisen päälle & tällä kertaa söimme lounasaikaan terassilla työporukan kanssa.

Terassi on suuri ja aurinkoinen. Hiiligrillin tuoksu antaa terassille miedosti aromia; saslikit paistetaan ravintolan sivustalla ulkona grillissä, oi nam!

Alkupalaksi otin borssia, joka oli hyvää, mutta ei erinomaista. Kalaseljankan alkupalaksi nauttineet kollegani sen sijaan ylistivät omaa keittoaan.

Borssikeittoa
Kollegani Koo-Mikko nautti täytettyä bliniä alkupalaksi ja oli oikein tyytyväinen, kuva blogin pääkuvana ylhäällä.

Kievin kotlettini oli yksinkertainen, mutta ihan maukas. Pariisin palleroperunat olivat toki suoraan pakastealtaasta. Vieressäni istunut Koo-Mikko otti pihviä, joka sekin maistui. Possusaslikkia tilanneet pöytäseurueemme herrat Hannu, Pertti ja Mihail eivät myöskään pettyneet.

Kotleta po-kievski eli Kievin kotletti

Naudanpihvi

Laskukaan ei ollut paha, ei ehkä edullisin Viipurissa, mutta miljöö ja laatu huomioon ottaen en pitäisi kalliina. Voin siis suositella, myös ilta-aikaan.

Kahdeksan syöjää: leivät, alkupalat, pääruuat, oluet, vedet ja skumppanjat. Not bad.

Ravintolan nettisivut venäjäksi ja enkuksi: http://www.rusdwor.ru/

(kesä 2012)

Ei kommentteja: