torstai 21. heinäkuuta 2011

Panimoravintola Huvilan yläkerrassa majoittuu mukavasti

Aamiaismajoitusta, Panimoravintola Huvila
Ehkä pienin hotelli/majatalo/BB, jossa olemme koskaan yöpyneet, sijaitsee Savonlinnassa, Panimoravintola Huvilan yläkerrassa. Huvilassa on kaikkiaan vain kaksi kahden hengen huonetta. Huoneet ovat pienet ja kodikkaat, aamiaiselle on luksusta mennä haluamaansa aikaan omalla porukalla.

Meidän makkari
Aamiaista, osa I
Aamiaista, osa II
Omnom nom
Illallista söimme Huvilan ravintolassa. Ja aivan loistava illallinen olikin! Tarina kuvineen löytyy blogistani Tanjan maistamista otsikolla "Huvila, makunautintoja Savonlinnassa". Ja tässä vielä linkki: http://tanjan-maistamista.blogspot.com/2011/07/huvila-makunautintoja-savonlinnassa.html

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yläkerran huoneissa on lattianraoista tulevaa homeen tai muun tuotteen hajua. Melkéin lähdettiin pois hajun takia. Aukaistiin ikkuna yöksi jotta saatiin raitista ilmaa ja nukuttua. Myös portaikossa ja käytävällä vahva homeen haju. En mene enää koskaan enkä suosittele kellekään.

Tanja Karppinen kirjoitti...

Talohan on tosiaan vanha, ja jos nyt tarkemmin mietin, portaikko saattoi kyllä olla hieman tunkkainen, mutta huoneessamme tätä ongelmaa ei ollut. Toisaalta avaan kyllä mielelläni joka tapauksessa aina ikkunan, jos vaan sää ja itikkatilanne sallivat. Nyt en enää muista, oliko meillä ikkuna auki vaiko ei.

Olemme molemmat viime kesänä tuossa huoneessa yöpyneet allergisia, minä aika kovastikin, ja ainakaan yksi yö ei tuottanut normaalista poikkeavia oireita.

Harmi, että teidän kokemuksenne Huvilan vintistä oli noin huono.

P.S. Ja me olemme kyllä tehneet sitäkin, että olemme pyytäneet huoneen vaihtoa, jos on oikeasti sattunut esimerkiksi haiseva tai muuten kelvoton huone - haiseva on vaihdettu toiseen viimeksi Viipurissa tänä kesänä. Se haju oli kyllä sellainen, ettei siihen huoneeseen olisi voinut jäädä. Myönsivät hotellissa itsekin kyllä hajun, joka liittyi ilmeisesti remonttiin ja putkitöihin.