perjantai 1. huhtikuuta 2011

Majoitusta Amsterdamin keskustassa, Hotel Internationaal

Meillä oli pari kriteeriä, kun valitsimme hostellia/hotellia Amsterdamissa: sijainti lähellä rautatieasemaa ja huoneissa ilmainen netti. Ensimmäiseksi yöksi valikoitui Hotel Internationaal. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole hotelli vaan hostelli, mikä ei meitä yllättänyt, koska jos kaksi ihmistä yöpyy 40 eurolla Amsterdamin keskustassa, ei varmaankaan ole luksushotellista kyse. Viikonloppuisin hinnat tosin nostetaan niin hostelleissa kuin hotelleissakin.


Hotel Internationaalin henkilökunta oli reipasta ja iloista, tunsimme itsemme heti tervetulleiksi. Huoneemme oli kolmannessa kerroksessa, jonne johti ennennäkemättömän kapeat ja jyrkät, pitkät portaat. Isojen matkalaukkujen kanssa kulkeva olisi arvostanut hissiä. Huone oli pieni, kuuma ja hieman tunkkainen, joten ikkunaa piti pitää auki, vaikka mekkala kadulla oli melkoinen yötä päivää. Mutta tämä seikka oli huomioitu huoneen varustelussa; huoneen hintaan kuuluivat kahdet korvatulpat! Minulla on tosin aina omatkin mukana. Mutta joka tapauksessa, ilman tulppia nukkuminen olisi voinut olla vaikeaa.


Suihku ja vessa olivat hostellitapaan käytävällä ja koko kerroksen yhteiskäytössä. Aamupalaa tarjoiltiin alakerran pubissa 7,5 euron hintaan, joka on kallista verrattuna majoitushintaan, 20 euroa per naama.


Vaikea sanoa, suosittelenko tätä hostellia vaiko enkö. Todella edullinen, eikä hostellissa oikeastaan mitään suuren suurta vikaa ollut, kun pystyi nukkumaan korvatulpissa. Itse emme kuitenkaan jääneet toiseksi yöksi, vaan siirryimme viereiseen hotelliin, josta pulitimme 73 euroa/yö kahden hengen huoneesta, joka ei sekään ole paha keskustayöpymisestä oikeassa hotellissa.

Hotel Internationaal netissä:
http://www.hotelinternationaal.com/do.php?fct=pages&op=showPage&pageId=1

1 kommentti:

Raluca Irimia kirjoitti...

Katso myös Amsterdam muita hotelleja.