perjantai 1. heinäkuuta 2022

Camping-matkalla Afrikassa - saapuminen Kapkaupunkiin

Tervetuloa seuraamaan Katja-siskoni camping-matkaa Afrikassa! Katja on parhaillaan reissussa, ja ajan sekä netin sallimissa rajoissa lähettelee kuvia ja kommentteja matkan varrelta minulle. 

Matkakertomus toteutetaan niin, että Katja toimittaa materiaalia ja minä postailen - omien aikataulujeni sallimissa rajoissa minäkin. Ja jos aina ei oikea kuva sekä kommentti kohtaa, ja jos jonkun kuvan olen merkinnyt väärään sijaintiin, niin ne ovat minun tulkintojani täältä koneen ääreltä, ne tuskin kuitenkaan matkan seuraamista pahemmin haittaavat. 

Matkan aikana ja jälkeen mahdollisesti vielä täydennämme kuvakollaaseja tarinoilla ja kommenteilla. Ehkäpä korjailemme myös mahdollisia tulkintavirheitäni, jos tarpeen. 

Kokeilemme ensimmäistä kertaa tällaista toimintatapaa postausten tekemisessä, katsotaan, mitä tästä tulee. Pysykää kuulolla, jos kiinnostaa!

Reissu alkaa Kapkaupungista, Cape Townista, Etelä-Afrikasta. Ennen varsinaista camping-reissua Katja tutustui Cape Towniin ensin hieman myös itsenäisesti. Tässä joitain kuvia Cape Townista:

Menomatkaan sisältyi ruuhkaisia lentokenttiä ja uudelleen reititettyjä lentoja... mutta vihdoinkin perillä!



Prawn curry











Siinä, missä me Suomessa kärvistelemme tappohelteissä, Cap Townissa sää oli paikoitellen vaihtelevan pilvinen, jopa sateinen, ei kuitenkaan kylmä.

Ei kommentteja: