lauantai 2. kesäkuuta 2012

Laiva, Lepakko ja linnabileet

Leposijat Lepakossa

Rupesipa juuri häiritsemään kovasti sellainen seikka, että on jäänyt turhan monta blogitekstiä kirjoittamatta. Minulla on nyt Viipuri-fiilis, joten selasin Viipuri-postaukseni läpi, ja kovin vähäisesti niitä lopulta oli, vaikka Viipurissa on tullut hengailtua paljon.

Majoituksista on kirjoittamatta mm. sellaiset klassikot kuin Viipuri-hotelli ja Druzhba. Puuttuu myös Korolenko ja Lepakko. Ihan vain muutamia mainitakseni. Olisi kiva saada kaikki Viipurin majoitukset tänne blogiin, niitä kun nyt ei kuitenkaan aivan mahdottomia määriä ole, ja useimmissa on tullut majoituttua joskus. Yritän nyt paikata tätä vajetta, tässä tulee Lepakko, jossa majoituimme joitain vuosia sitten:

Lepakko oli ihan hyvä hotelli, samaa hintaluokkaa Atlantikin kanssa (nykyäänkin, selviää netistä), tosin se oli Atlantikia hieman modernimpi. Sijainti aivan keskustassa on mainio. Myös Karoliina on näköjään yöpynyt Lepakossa, vieläpä tänä vuonna: Nörtit Viipurissa

Yövyimme Lepakossa keskellä kuuminta kesää, ja vaikka meillä oli kattoikkuna auki, oli huoneessa liian lämmin. En tiedä, onko Lepakossa nykyään ilmastointi, silloin joitain vuosia sitten ei ollut.


Tällä kesäisellä reissulla olimme sukulaisten kanssa ja matka tehtiin laivalla Keorken karaoken tahdissa. Heh. Illallista söimme - varman päälle - Kamelotissa ja bilettämässä kävimme Viipurin linnan valleilla Farvater-kemuissa. Tässä kuvasatoa:

Raja
Cvetotchnoe-sulku
Kansallisen kalastuksen erityispiirteitä
Viipurin linnan torni
Murua rinnan alle
Piffiä

Värikästä kalaa
Farvater
Farvater-bileilta huipentui ilotulitukseen


Ei kommentteja: