Katit |
Netistä löytyy tieto, että Cat on toiminut vuodesta 1993. Itse olen
vierailut Catissa ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Ruoka oli silloinkin
hyvää, mutta laskuun lisätty 10 prosentin juomaraha aiheutti närää,
koska se tuli yllätyksenä. Nykyään laskuun ei kuulu juomarahat, ja
tippiä voi jättää omantunnon mukaan.
Cat on ehdottomasti käymisen arvoinen. Paikka on pieni, joten ainakin ilta-aikaan pöytävaraus on suositeltava, jos meinaa mahtua sisään. Lounasaikaan olemme mahtuneet syömään myös ilman varausta.
Hatsapuri - Хачапури |
Cat on ehdottomasti käymisen arvoinen. Paikka on pieni, joten ainakin ilta-aikaan pöytävaraus on suositeltava, jos meinaa mahtua sisään. Lounasaikaan olemme mahtuneet syömään myös ilman varausta.
Cat ei ole georgialaisista ravintoloista edullisin
(Pietarista kun löytyy myös pilkkahintaisia georgialaisia no name
-paikkoja) mutta Cat on takuulla hyvä, vieraanvarainen, ystävällinen,
tunnelmallinen - eikä kuitenkaan erityisen hinnakas Pietarin yleiseen
ravintolahintatasoon nähden.
Viimeksi käydessämme laskun loppusumma oli
kahdelta hengeltä 2030 ruplaa, eli noin 48 euroa (lokakuussa 2010).
Tällä rahalla sai hatsapurin, alkupalat, pääruuat, pullollisen
shampanjaa ja vettä. Ei paha - ja kaikki oli hyvää!
Eristyismaininnan saa kanasaslikin kanssa tarjoiltu
kirpeä tomaattipohjainen kastike/dippi, adzika. Aivan taivallisenmakuista! Myös
lihamuhennos (Чашушули) maistui ihanan erilaiselta, mielenkiintoiselta,
makoisalta.
Miljöö |
Katkarapu-caesar - Цезарь с креветками |
Pääkaupunkisalaatti - Столичный |
Kanasaslik - Шашлык из куры |
Lihamuhennos, jossa on tomaattia ja sipulia - Чашушули (телятина тушеная с помидорами и луком |
Ja osoitetiedot yms. löytyvät täältä: http://www.restoclub.ru/site/all/main/633/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti