Koo-Mikon täytetyt alkupalablinit |
Terassi on suuri ja aurinkoinen. Hiiligrillin tuoksu antaa terassille miedosti aromia; saslikit paistetaan ravintolan sivustalla ulkona grillissä, oi nam!
Alkupalaksi otin borssia, joka oli hyvää, mutta ei erinomaista. Kalaseljankan alkupalaksi nauttineet kollegani sen sijaan ylistivät omaa keittoaan.
Borssikeittoa |
Kievin kotlettini oli yksinkertainen, mutta ihan maukas. Pariisin palleroperunat olivat toki suoraan pakastealtaasta. Vieressäni istunut Koo-Mikko otti pihviä, joka sekin maistui. Possusaslikkia tilanneet pöytäseurueemme herrat Hannu, Pertti ja Mihail eivät myöskään pettyneet.
Kotleta po-kievski eli Kievin kotletti |
Naudanpihvi |
Laskukaan ei ollut paha, ei ehkä edullisin Viipurissa, mutta miljöö ja laatu huomioon ottaen en pitäisi kalliina. Voin siis suositella, myös ilta-aikaan.
Kahdeksan syöjää: leivät, alkupalat, pääruuat, oluet, vedet ja skumppanjat. Not bad. |
Ravintolan nettisivut venäjäksi ja enkuksi: http://www.rusdwor.ru/
(kesä 2012)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti