sunnuntai 8. elokuuta 2021

Käy Muumilaaksoon!

Naantalin Muumimaailma on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde niin lapsille kuin aikuisille, jos Muumit yhtään kiinnostavat. Ja kannattaa se kerran käydä katsomassa joka tapauksessa.

Meillä jäi tänä kesänä visiitti hieman liian lyhyeksi, eikä ehditty ihan kaikkea nähdä edes pikaiselti, mutta silti kuvia tuli otettua järjetön määrä, kun kivaa nähtävää oli niin paljon.

Jos reissuaikataulumme kokonaisuudessaan olisi ollut hieman väljempi, olisimme ottaneet Muumimaahan kahden päivän lipun, joka ei ole kuin hieman kalliimpi kuin yhden päivän lippu.

Meiltä jäi nyt Muumien teatteriesitys pientä vilkaisua lukuun ottamatta näkemättä, osa luontopolkua kulkematta, ja olisi ollut kiva testata myös Muumimaan ruokapaikkoja, kuten täksi kesäksi avattua Mamman keittiötä. No, ensi kerralla!

Ja sitten se legendaarinen kysymys: Ovatko kaikki Muumit laaksossa? Nähdäksemme kyllä, mutta tilanne on tarpeen aika ajoin tarkastaa.
Tuuraamassa poliisimestaria

Haisuli on päässyt ehdonalaiseen, tyrmä on tyhjä.

"Olen pahis!"


Ei Muumitaloa lukita yöksi.

Pikku-Myy tarjoili miulle Muumitalossa kello viiden teen!

Mamman keittiö


Muumipapan työpiste


Muumitalon ullakko

Muumitalon kellari

Mutta missä on vaapukkamehu?


Paistaa kuin Naantalin aurinko!

Drontti Edvardista on kuva myös Instagram-postauksessani: Edvard Instassa


Tasavallan näköalapaikka

Lippu liehuu Kultarannassa, eli Sale on kesämökillä.

Huilipuisto

Muumimaailma on avoinna kesäkuusta elokuun loppupuolelle, eli vielä ehtii tänäkin kesänä! Suosittelen; käy Muumilaaksoon!

Ei kommentteja: