sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Bomban aamupala on kotimaan hotelliaamiaisten parhaimmistoa


Facebookin Hei me reissataan kotimaassa -ryhmässä oli tänä aamuna keskustelua Bombasta. Ollaan yövytty Bomballa monta kertaa, sekä hotellissa että karjalaiskylän mökeissä. Ja käyty tietenkin kylpemässä.

Tänä vuonna emme ole vielä käyneet Bomballa, mutta edellisenä kesänä kävimme, kuten aika monena muunakin kesänä. Olemme aina viihtyneet hyvin, mutta mikä päällimmäisenä on vierailuistamme jäänyt mieleen, niin erityisen hyvä aamiainen. 

Harvoin hotelliaamiainen tekee sellaisen vaikutuksen, että siitä viitsii erikseen kirjoittaa. Voin mainita Bomban lisäksi toisen tapauksen, kun näin on tapahtunut; Tertin kartanon aamupala Tertin puutarhassa nautittuna on aika hieno kokemus. Linkki Tertin aamupalapostaukseen: Aamun kuiskaus Tertin kartanossa.

Mutta nyt muutama sana Bomban aamiaisesta: Se on mahtava! 

On oikeastaan hankala keksiä, mitä Bomban aamiaiselta puuttuisi. On montaa sorttia tuoreita kasviksia, hedelmiä, makeita leivonnaisia, karjalanpiirakoita ja munavoita, erilaisia leipiä ja sämpylöitä, croisantteja, leikkeleitä, juustoja, silliä, suolakurkkua, mehuja, smoothieta, jukurttia, marjoja, mehukeittoja, kaikki mahdolliset aamiaislämpimät munista ja pekoneista aina haudutettuun puuroon. On levitteitä, hilloja, pähkinöitä ja siemeniä, jopa vaahtokarkkeja ja sipsejä. Lämpimässä valikoimassa minua ilahduttavat erityisesti paistetut herkkusienet, joita ei ihan joka hotelliaamiaisella ole tarjolla. 


Ei kommentteja: