lauantai 28. marraskuuta 2020

Joensuun Botanian Visual Festival 2020

Joensuun Botanian Visual Festival oli jälleen upea kokemus! Värin ja valon leikkiä, äänimaailmoja, erilaisia tunnelmia; tästä muodostuu kokonaisvaltainen elämys, josta nauttivat varmasti hyvin monenlaiset, monenikäiset ihmiset. 

Lämmöllä suosittelen vierailemaan Botanian kasvitieteellisessä puutarhassa ihailemassa hienosti toteutettua, satumaista aistimaisemaa.

Kuvia tapahtumasta on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa, mutta kuviin ei täysin pysty vangitsemaan kokonaista aistipuutarhaa taideteoksena. 

Jaan kuitenkin tässä postauksessa mieheni kanssa torstai-iltana ottamiamme kuvia, josko niistä välittyisi edes pieni pala Visual Festivalin tunnelmista, ja moni muukin innostuisi vielä tänään ja huomenna vierailemaan Botaniassa.

Tapahtumahan on kokonaisuudessaan ulkoilmassa, ja se levittäytyy monen hehtaarin alueelle, joten tällaisena tautisenakin aikana paikalle on turvallista mennä. Tapahtumassa voi käydä ilman yhtään varsinaista lähikontaktia. Ja paikan päällä näkemämme henkilökunta sekä suurin osa vieraistakin käytti maskia. Torstai-iltana puutarhassa ei tosin montaa ihmistä ollutkaan.

Toivottavasti hieno tapahtuma saa jatkoa taas ensi syksynä!

P.S. Botania tarjoaa mukavia kokemuksia myös ilman festivaaleja, ihan sellaisenaan. Suosittelen. Joensuu on muutenkin oikein mainio kotimaan matkailukohde.


Ei kommentteja: