Kaverini Riston Tallinnan-matkan innoittamana päätin heittää eetteriin blogin, joka olisi ansainnut tulla julkaistuksi jo heti reissumme jälkeen joulukuussa 2012, sen verran hyvästä ja mukavan erilaisesta ravintolasta on kyse. Kyseessä on Tallinnan ensimmäinen fuusiokeittiö - ainakin heidän omien sanojensa mukaan.
Törmäsimme Tallinnassa Restoran MIX Fusioniin viime itsenäisyyspäivän tienoilla. Olimme valinneet illallispaikaksemme ihan jonkun muun ravintolan, mutta emme tehneet varausta, ja ravintola oli täynnä. Satuimme kävelemään MIX Fusionin kulmille (Pikk 33) ja muistin harkinneeni kyseistä ravintolaa jo aiemminkin. Ravintolassa oli tilaa, ja siitä se fuusiomakumatkamme sitten lähti.
Mikko otti neljän ruokalajin yllätysmenun (35 euroa), itse valikoin mielenkiintoiselta listalta thaimaalaista keittoa ja ankkaa.
Ilallinen alkoi kokin tervehdyksillä. Makulusikassa rapeaa leipää ja jotain herkullista tahnaa, en vaan enää jaksa muistaa, mitä. :D
Mikon ensimmäiseksi alkupalaksi tarjoilija toi hirvenliha- jokirapusalaatin venäläiseen tapaan. Hieno esillepano, hyvä maku.
Minä valitsin thaimaalaisen kookos-kanakeiton, joka oli taivaallista. Tulista, ei liian, ja todella maukasta. Keitto tuotiin esille alustalla, jonka alla paloi tuikku pitämässä keiton lämpimänä. Jospa osaisin tuollaista herkkua itsekin tehdä!
Minun pääruokani oli ankkaa ja punakaalia. Ja johan osasi sekin olla hyvää, erityisesti pidin haudutetusta punakaalista!
Mikon menun pääruoka ei löydy listalta suoraan sellaisenaan, mutta hyvää naudanfileetä se oli.
Mikon menuun kuului vielä jälkiruoka, herkullinen sellainen. Jälkiruoka ei myöskään löydy listalta.
Mie tilasin jälkiruuaksi Limoncellon. :) Eipä saa Limoncelloa edes Alkosta Suomessa...
Risto, käy testaamassa vaikka huomenna - siis raflaa, ei Limoncelloa ainoastaan! ;)
Suosittelen!
Ravintolan nettisivu: http://www.mixrestoran.ee/
Törmäsimme Tallinnassa Restoran MIX Fusioniin viime itsenäisyyspäivän tienoilla. Olimme valinneet illallispaikaksemme ihan jonkun muun ravintolan, mutta emme tehneet varausta, ja ravintola oli täynnä. Satuimme kävelemään MIX Fusionin kulmille (Pikk 33) ja muistin harkinneeni kyseistä ravintolaa jo aiemminkin. Ravintolassa oli tilaa, ja siitä se fuusiomakumatkamme sitten lähti.
Mikko otti neljän ruokalajin yllätysmenun (35 euroa), itse valikoin mielenkiintoiselta listalta thaimaalaista keittoa ja ankkaa.
Ilallinen alkoi kokin tervehdyksillä. Makulusikassa rapeaa leipää ja jotain herkullista tahnaa, en vaan enää jaksa muistaa, mitä. :D
Mikon ensimmäiseksi alkupalaksi tarjoilija toi hirvenliha- jokirapusalaatin venäläiseen tapaan. Hieno esillepano, hyvä maku.
Vene salat hirveliha ja vähisabadega Russian salad with venison and crayfish Русский салат с олениной и раками Hirvenliha- jokirapusalaatti Venäläiseen tapaan |
Julienne “Mix”kanalihast, puravikuga Julienne “Mix” with chicken and boletus Жюльен “Mix” с курицей и боровиками Julienne “Mix“ kanasta ja tateista |
Krõbe part mee ja punase kapsaga Pan-fried Duck breast with Honey and Red Cabbage
Хрустящая утка с мёдом и красной капустой
13.00 €Paistettua ankkaa, hunajaa ja haudutettua punakaalia |
Mikon menuun kuului vielä jälkiruoka, herkullinen sellainen. Jälkiruoka ei myöskään löydy listalta.
Mie tilasin jälkiruuaksi Limoncellon. :) Eipä saa Limoncelloa edes Alkosta Suomessa...
Risto, käy testaamassa vaikka huomenna - siis raflaa, ei Limoncelloa ainoastaan! ;)
Suosittelen!
Ravintolan nettisivu: http://www.mixrestoran.ee/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti