lauantai 2. maaliskuuta 2013

Georgialaista keittiötä parhaimmillaan: Hatsapurnaja


Marraskuisella Pietarin-reissullamme tuli vastaan sellainen georgialainen ravintola, että oksat pois. ;) Hatsapurnaja on miellyttävä paikka. Sen sijainti on keskeinen (ylitsa Rubinsteina), ruoka maistuvaa ja hinta kohtuullinen. Ei kerta kaikkiaan mitään huomautettavaa. Tai no, jos nyt jostain pitäisi napista, niin laittaisin esiintyjän soittamaan jotain muuta kuin hissimusiikkia. Muistelisimme jopa, että ruokalista oli venäjän rinnalla englanniksi.

Gruusialainen salaatti; tuore salaatti pähkinäkastikkeella (170 ruplaa)

Maalaisperunat (80 ruplaa)
Hatsapuri Adzarski (240 ruplaa)
Tbiliso; lihaa, sieniä, sipulia, tomaattia, hapankermaa, juustoa (350 ruplaa)

Чашушули - en edes yritä translitteroida ruuan nimeä. :D (210 ruplaa)
Kaikki oli hyvää ja herkullista: ihania makuja, pikantteja makuja, hatsapuri oli erityisen onnistunut. Hintataso ei päätä huimannut. Venäläinen kuiva shampanja maksoi 340 ruplaa, makeamman olisi saanut hieman halvemmalla, heh. Suosittelen lämpimästi!

Hatsapurnaja sijaitsee Dynasty-hotellin vieressä (ulitsa Rubinsteina 28/29)
P.S. Toukokuussa 2014: Olen neuvonut jo useamman ihmisen ja porukan kyseiseen ravintolaan, ja palaute on ollut poikkeuksetta hyvää. Ravintolassa on kuulemma pärjännyt myös ilman venäjää. Olen itsekin käynyt myös viime aikoina parin pienen porukan (4-10 henkeä) kanssa syömässä Hatsapurnajassa. Hinta-laatu tuntuu olevan yhäkin kohdallaan. :)

Ei kommentteja: